Op naar China en verder....

De eerste dagen

De reis is begonnen.
Maar het begon met wachten, het vertrek van de vlucht naar Stockholm werd uitgesteld door mist. Daardoor mistten we de aansluiting op de vlucht naar Moskou. Uiteindelijk met een propellervliegtuig via Riga alsnog naar Moskou gevlogen waar wij om middernacht moe in het hotel aankwamen. Dag 2 begon met een echt Russisch ontbijt, keuze uit een aantal onbestemde soorten pap, eieren en veel thee. Geen koffie! We zaten aan een soort keukentafel.
En vervolgens op zoek naar de metro met als doel het Rode Plein. We voelden ons analfabeten, geen letter te ontcijferen. Met wat handigheidjes kregen we het voor elkaar om in het centrum te komen. Wat een lawaai maakt die metro. Mooie stations. En ja het is gelukt, we konden de foto nemen met het Zwolse T-shirt van Conny en met de pet van Luuk op het Rode Plein voor de Prokovsky kathedraal. Verder veel indrukken opgedaan van het Moskouse leven, veel mensen zagen er ongezond uit. Aardig waren ze wel als je achter de norse blikken kon kijken.
Morgen worden we om 3 uur afgehaald voor het eerste traject met de trein. We zijn benieuwd.

Marian

Hoi Piet en Corrie,

Na een minder goede start toch in Moskou aangekomen. Leuk om te lezen. Ik wens jullie nog veel plezier. En zie uit na jullie verhalen.

Liefs Marian

Joyce

Goed van jullie te horen! Op de praktijk reizen we mee!
Geniet!
Groetjes!

Lubke

Tja, het zal ook eens goed gaan... Ik zie jullie al in een propellervliegtuig zitten. Ik ga snel de foto 's bekijken.
Is het koud bij jullie? Hier is het weer voorjaarsachtig.

Alice

Tja, en tóch was het een vliegende start! Een goed voorteken hoop ik. De grote militaire parade van 7 nov. ter gelegenheid van de 70ste verjaardag van een andere, historische parade hebben jullie dus net gemist (of ontlopen) het is maar hoe je het bekijkt natuurlijk. De ganzen vanuit Rusland vliegen hier al over dus allemaal groetjes van jullie denk ik steeds.
Geniet van de treinreis. En slaap ze voor straks!
x Alice

Hedy

Het begint van jullie reis begint al avontuurlijk. Op naar het volgende...
Lieve groet van Hedy

bert haaksma

Fijn voor jullie dat jullie lang verwachte reis is begonnen. Fijn ook om van jullie te vernemen. De foto's van Moskou doen me denken aan de reis die cornelie en ik rond '91 naar Moskou hebben gemaakt: hoe indrukwekkend om voor het eerst op Krashnaja Plociad (rode plein, vast en zeker verkeerd gespeld) te staan. Is het nog steeds verboden om daar te roken? Er hing toen een bordje. Een hele goede reis toegewenst. PS, Corrie, je ziet er charmant uit met die pet!

Goede morgen Piet en Corrie.
Heerlijk om jullie reis verslag te lezen en zo mee te reizen.
Heel veel plezier. Liefs Loes

Dora

Hoi, ja het eten stelt daar niet veel voor heb ik gehoord. Goed voor de lijn.

Tiara Tours